vrijdag 24 mei 2013

Dat had je beter niet kunnen doen. #2


Ontmoetingsplekken voor homo's in bosjes zijn uit. Een snelle wip kunnen zij tegenwoordig gewoon via hun smartphone regelen. Grindr is dé app voor homo's sinds 2009. Met een eenvoudige swipe kunnen mannen andere mannen uit de buurt keuren en binnen no time in contact komen. Binnen 10 minuten kan je een date hebben, appeltje eitje. Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont, kun je binnen een seconde 100 mensen zien die available op Grindr zijn. Even chatten en daarna meteen over tot actie. Lekker direct. Deze app is ondertussen gegroeid tot het grootste homonetwerk van de wereld. Elke homo hoort aan Grindr te doen, de app gaat als een sneltrein. Geniale uitvinding dus!
Maar wat er voor homo's is, moet er natuurlijk ook voor hetero's komen. Iets wat succes heeft, moet uitgemolken worden. MEER MEER MEER!! Dus toen kwam er Blendr, het iets bravere broertje van Grindr, maar met dezelfde insteek: een simpele klik voor een snelle wip, voor hetero's. En daar gaan ze de fout in...

Had het gewoon lekker voor de homoseksuelen gehouden. Daar is succes te behalen. Bij hetero's is er te weinig behoefte aan dit soort sex-relaties en zeker via internet of een app. In de wereld van homoseksuelen is dit toch al iets vrijer, niet beledigend bedoeld overigens. Seks met vreemden gaat daar gewoonweg een stuk makkelijker. Hetero's zijn nu eenmaal iets preutser en er is een eeuwenlange taboe op seks met vreemden. Zeker als vrouwelijke hetero's dat doen... *kuchHOERkuch* Deze app is geschrikt voor mannen die van mannen houden en vrouwen die van vrouwen houden. Hetero's hebben hier geen behoefte aan. Maar dat was die goede man even vergeten denk ik. Bummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten