zaterdag 15 juni 2013

Catfish; internetliefdes

Je hebt de liefde van je leven gevonden en je geluk kan niet op. Het klikt, er is wederzijds respect en je bent verliefd. Maar er is één probleempje, je hebt elkaar nooit in het echt ontmoet.
Nev Schulma is de maker van de documentaire Catfish en komt nu met een eigen programma. Hij is een hopeloze romanticus dat zelf verliefd is geworden op een meisje via social media, maar teleurgesteld werd. Het meisje bleek al die tijd zich verscholen te hebben achter een andere naam en foto's. Dit brak zijn hart. Hij besloot zijn ervaringen vast te leggen. Dit veroorzaakte ontzettend veel medeleven onder jongeren die spontaan een soortgelijk verhaal met hem gingen delen. Men herkende zichzelf in zijn verhaal.
Dat bracht hem op het idee om een tv serie te gaan maken. Hierin gaat hij zijn mailbox af en pikt steeds weer een ander meeslepend online liefdesverhaal uit. Nev gaat graven naar informatie en zorgt ervoor dat de tortelduifjes elkaar zullen ontmoeten. Maar is diegene wel echt wie hij/zij is, of schuilt er een geheim? Ik ga niks verklappen, maar ik beloof je dat het ontzettend leuk is om naar te kijken.
TIP: NU je tv op MTV zetten, want er is een marathon bezig!! Te laat? Dan heb ik hier een link voor je, zodat je toch een aflevering kunt terug kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten