zondag 2 juni 2013

Dat wist ik niet #2: freaky buitenlandse schoonheidsgewoonten

Schoonheid is een belangrijk item in veel landen en daarom wordt daar ook veel tijd en aandacht aan geschonken. In Nederland gaat men sporten, doet liposuctie of smeert elke avond een smeerseltje op het gezicht om er hopelijk beter uit te gaan. Maar in sommige landen doen ze dat anders.. ik maak een top 6 van de meest gekke die ik tegen ben gekomen.

6. Waar stieren niet goed voor kunnen zijn
In het Verenigd Koninkrijk hebben ze niet genoeg aan de normale haarmaskertjes. Zij besmeren het liever met een wel heel bijzonder goedje: stierensperma. Het zorgt blijkbaar voor mooi en glanzend haar, dus waarom niet?

5. Brrrrrr
Hoewel wij gewend zijn aan niet al te warme temperaturen, weet ik niet of we goed tegen extreme kou kunnen. Maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden toch? Vrouwen die jonger uit willen zien kunnen Crynotherapie proberen. Je moet alleen even in een kamer staan waar het -216 graden is. Beetje frisjes, maar je huid wordt er extreem strak van dus even op je tandjes bijten. Maar niet te lang, anders is het mogelijk dat je sterven.

4. Sexy littekens
Wij hebben het liever niet, van die nare littekens op ons lijf. Maar een stam in Ethiopië zijn littekens een teken van schoonheid. Hoe meer littekens je hebt, des te mooier je wordt en des te meer mannen je aantrekt. Deze dames trekken geen kort rokje aan, maar laten zich in hun buik snijden om meer mannen naar zich toe te lokken. 

3. 'Jazeker, ik heb een neuscorrectie gehad!'
'Nee, ik heb heus niks aan m'n neus laten doen hoor!'. In Nederland staat een cosmetische ingreep niet bepaald mooi. Het resultaat wel, maar er wordt toch altijd scheef gekeken.
In Iran pronken ze juist met hun geknutselde neus. Doordat de neus het aandachtspunt van vrouwen is, moet dit er goed uit zien. Daarbij is het een prijzige ingreep, dus waarom zou niet iedereen dat mogen weten? Ze plakken een sticker op hun neus om status te krijgen, en ze laten het met gemak jaren zitten.

2. Weg met rimpelssssss
Botox is lekker populair, maar Brazilië komt met een nieuwe uitvinding voor het wegtoveren van rimpels. Het gaat om het gif van de Temple Viper slang. Erg handig, want het gif verlamd de spieren in je gezicht en trekt mooi je huid strak! Meng het gewoon door je anti-rimpelcrème heen, en voilá!

1. Man Juice
Afvallen is nog steeds erg populair en men vindt de bizarste diëten uit. Maar in 2002 werd denk ik toch het meest extreme dieet ooit uitgevonden:  het Man Juice Diet. Het duurt 30 dagen en je mag uitsluitend bananensmoothies en broccoli eten. Best te doen toch? Oh, wacht... ik vergeet iets. Er moeten nog 6 eetlepels sperma naar binnen gewerkt worden. Dat kan ook alleen maar door een pornoster uitgevonden worden. Bon appetit!

Als iemand het uit gaat proberen, laat het me weten. Dan krijg je een speciaal plekje op mijn blog.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten